Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Jo Malone Bath Oil


Λοιπόν πρώτο post θα σας μιλήσω, για μια αγορά που έκανα χθες!Εδώ και καιρό ψάχνω ένα προϊόν για το σώμα που ταυτόχρονα θα έχει τέλειο άρωμα αλλά και διάρκεια καθώς είναι ελάχιστες οι μυρωδιές που μένουν στο δέρμα μου! Παρατηρώ ότι φέτος έχουν μια ζήτηση τα λαδάκια και μετά από δοκιμή πολλών κατέληξα στα Jo Malone!



Σίγουρα πρόκειται για μια πολλά υποσχόμενη εταιρεία αλλά ταυτόχρονα και αρκετά ακριβή επωφελήθηκα όμως τις εκπτώσεις που υπάρχουν αυτές τις μέρες και έτσι δεν αντιστάθηκα!! Το συγκεκριμένο προϊόν είναι ένα bath oil δηλαδή η χρήση του είναι για κατά τη διάρκεια του ντους αλλά επειδή η σύσταση του είναι πολύ λεπτόρρευστη και πραγματικά απορροφάται κατευθείαν σκέφτηκα να το αντικαθιστώ τώρα το καλοκαίρι με την κρέμα σώματος! Όσο για τη μυρωδιά δεν το συζητώ εγώ διάλεξα μια άκρως φρουτένια την Nectarine And Honey Blossom!Είναι μια πολύ δροσερή μυρωδιά που κρατάει απίστευτα πολύ χωρίς να χρειαστεί φρεσκάρισμα, προσφέρει τέλεια ενυδάτωση και επιπλέον η ποσότητα που χρειάζεται είναι ελάχιστη,
έτσι ένα ακόμη θετικό θα σας κρατήσει σίγουρα πολύ περισσότερο από τους καλοκαιρινούς μήνες ώστε να σας μείνει και κάτι από το καλοκαίρι να σας θυμίζει τα όμορφα του βράδια! Αν βρεθείτε σε κάποιο corner της Jo Malone πραγματικά κάντε τον κόπο να το δοκιμάσετε θα ξετρελαθείτε και όχι μόνο με το συγκεκριμένο αλλά γενικά με τα προϊόντα του συγκεκριμένου brand!Ελπίζω να σας άρεσε το πρώτο post μου! Τα λέμε σύντομα!

xxx

2 σχόλια: